Over Wits Vastgoedonderhoud Nederland


Wits is een vastgoedonderhouds bedrijf. Met maar liefst 9 vestigingen verdeeld over het land.

Onderhoud van uw vastgoed is onze specialiteit. Met een prominente plek bij ons denk- en uitvoerend werk voor de behoeftes van bewoners/gebruikers. Wits Vastgoedonderhoud Nederland is een bedrijf dat met veel plezier en AANDACHT in opdracht van professionele partijen haar kennis en vakmanschap inzet voor onderhoud, verbetering en verduurzaming. Wij hebben een landelijke dekking en een sterke regionale verankering.

Alles wat we bij Wits doen, gebeurt met aandacht. Dat zit in ons DNA, het is wie we zijn. En daar zijn we trots op. We voeren ons werk zorgvuldig uit, om de kwaliteit te bewaken. Door ons te verdiepen in vraagstukken zoals duurzaamheid, overlast en sociale ontwikkelingen, komen we tot innovatieve oplossingen die goed zijn voor opdrachtgevers èn de gebruikers van het vastgoed.
 


Wits Vastgoedonderhoud Nederland en de Young Solar Challenge

Rick van Asten: 'De Young Solar Challenge spreekt ons ontzettend aan omdat we de jeugd willen stimuleren te werken met techniek op een duurzame wijze. De doelgroep van Young Solar Challenge is 14-17 jaar oud en dit is een mooie leeftijd om een start te maken met het ontdekken van de mogelijkheden van duurzame techniek. We willen als vastgoedonderhoudsbedrijf bijdragen aan de maatschappij. Onze drive is dan ook om iets achter te laten voor de volgende generatie. We willen met dit project de volgende generatie helpen, maar verwachten zelf ook een hoop te kunnen leren van de jeugd. Door samen te werken kom je tot nieuwe inzichten en nieuwe energie. Wij zijn van mening dat dit project bijdraagt aan de ontwikkeling van de jeugd, niet alleen vanwege het bouwen aan een duurzame en technische oplossing, maar ook omdat de jeugd veel buiten werkt en meedoet aan een sportieve activiteit.'


Heb plezier en ga met aandacht met elkaar om. Zowel met je teamgenoten als met je tegenstanders. Zo zorg je ervoor dat het voor iedereen een fantastische en sportieve dag wordt.
Rick van Asten - Wits Noord