Victron Energy


Victron Energy heeft een sterke, ongeƫvenaarde reputatie op het gebied van technische innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Victron Energy heeft een sterke, ongeëvenaarde reputatie op het gebied van technische innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze producten worden wereldwijd beschouwd als de professionele keuze voor onafhankelijke elektrische energievoorziening.

Met een productlijn bestaand uit zowel losse componenten als volledige systemen, zijn onze klanten verzekerd van betrouwbare en veilige producten ontworpen om hun persoonlijke behoeften op het gebied van onafhankelijke stroomvoorziening te vervullen.

Al het onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten wordt sinds de oprichting in Nederland uitgevoerd en sluit daardoor naadloos aan op de wensen uit de markt. Onze producten zijn ontwikkeld om de optimale oplossing te bieden voor bijna elk gewenst energiesysteem. Onze productlijn omvat sinus omvormers, sinus lader/omvormers, acculaders, DC/DC omvormers, omschakelkasten, de slimme 'Batterij Monitor', en veel meer.

Onze producten worden hoofdzakelijk toegepast in de volgende markten:

  • Maritiem (hybrid and full-electric propulsion)
  • Industrieel (peak shaving, UPS)
  • Off-grid/Solar 
  • Self-consumption
  • Automotive (electric vehicles, mobile power sources)
  • Telecom

 

Naast onze standaard producten kunnen wij ook geheel op maat gemaakte energieopslagsystemen leveren.


Young Solar en Victron Energy

Waarom is Victron Energy sponsor van de Young Solar Challenge?

Het elektrische systeem voor de Young Solar is in samenwerking met Victron Energy ontwikkeld. Op basis van standaard componenten is een systeem ontstaan waarmee de boten efficient kunnen varen, maar waar tegelijkertijd erg veel uitdaging in zit voor de leerlingen.

Deze uitdaging voor leerlingen is waar Victron Energy zich sterk voor maakt. Immers: Degene die het best met z'n energie omgaat wint!

Succes aan alle teams!!

Team Victron Energy