Young Emotion

Alle foto's Young Emotion


Wat een spannende finale hadden we in Oosterwolde en Appelscha.

Het was niet alleen spannend maar ook heel sfeervol. Teams die elkaar helpen om toch aan de start te komen, samen voetballen op de camping en dan weer tegen elkaar strijden om het kampioenschap.


Live Tracking


Young Emotion Oosterwolde

Op 1 juli strijden de teams voor de derde keer tegen elkaar in Oosterwolde en Appelscha. Wie wint deze wedstrijd?

Op 30 juni worden alle teams in Oosterwolde verwacht op de geïmproviseerde camping. Met dank aan het Stellingwerf College kamperen we met alle teams op het sportveld van de school. De ideale uitvalsbasis voor de race.
Vrijdag staat in het teken van (her)keuringen, een zwemtest voor de nieuwe schippers, een palaver en een gezellig diner.
 
Zaterdag 1 juli is het tijd om te racen. de Young Emotion start met een endurance en varen de teams in de richting van Appelscha waarbij ze 2 sluizen moeten passeren. Een spannende uitdaging voor de schippers. Welk team zet na de sluizen als eerste de eindsprint in richting de finish in Appelscha?
Na een kort rustmoment waarin hopelijk de zon schijnt en de accu's weer wat opgeladen worden sprinten de teams in een afvalronde tegen elkaar.
 
Het wordt een spannende strijd 1 juli. Kom gezellig kijken en moedig alle deelnemers aan. Het wordt weer een mooie wedstrijd met een hoop spektakel. Tot in Oosterwolde of Appelscha! 

Programma 1 juli: 
9:30 uur        start endurance t.h.v. Stellingwerf College in Oosterwolde
± 12.00 uur     finish t.h.v. Aldi in Appelscha 
14:00 uur       start sprint t.h.v. Aldi in Appelscha 
15:00 uur       einde sprint 
16:30 uur        prijsuitreiking bij Emotiondag, tent aan de Boerestreek in Appelscha 

De uitslagen van de verschillende onderdelen kun je hier bekijken (klik op etappe bij de juiste wedstrijd). 
De overall eind uitslag bekijk je hier