Hoekstra Suwald - De partner voor duurzame energie


Hoekstra Suwâld staat voor jarenlange ervaring met opwekken van duurzame energie, met besparen van energie én met opslaan van energie voor particulieren en voor bedrijven in Noord Nederland.


Zonnepanelen

De best presterende systemen vindt u bij Hoekstra Suwâld. Het gaat natuurlijk om de zonnepanelen maar ook om de andere componenten en om de samenstelling en de plaats van het systeem. Dat garandeert de beste opbrengst en de langste levensduur van uw zonnesysteem. Dat is pas duurzaam energie opwekken!

Waarom Hoekstra Suwâld?

Meer dan 20 jaar ervaring met zonne-energie.  Te merken bij het ontwerpen en het plaatsen van het zonnesysteem. Een goed ontwerp garandeert een goede opbrengst. Het plaatsen wordt gedaan door ervaren eigen medewerkers, die staan voor het voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en werken met degelijke constructies op het dak.

U kunt rekenen op een betrouwbaar en eerlijk advies. Daarbij maken wij ook keuzes voor betrouwbare en eerlijke leveranciers van onze producten. Vaker bellen klanten ons dat het systeem meer heeft opgebracht dan verwacht dan andersom! Hoekstra Suwâld gaat voor continuïteit en een langjarige relatie met de klant.

Een goede werking van het systeem, een uitstekende opbrengst in kWh,  mooi gelegde zonnepanelen en een veilige installatie, dat is de uitstekende kwaliteit, die Hoekstra Suwâld biedt. De opbrengsten zijn hoog, niet alleen het eerste jaar, maar ook in jaren daarna blijft de productiecurve erg goed.

 


Young Solar en Hoekstra Suwald

Waarom is Hoekstra Suwald sponsor van de Young Solar Challenge?

Het concept van de Young Solar, het verbinden van Jeugd, Techniek en Duurzaamheid, is iets waar Hoekstra Suwald zich mee verbonden voelt.

Alle zonnepanelen die gebruikt worden tijdens de Young Solar Challenge 2016 worden beschikbaar gesteld door Hoekstra Suwald.