Young Solar Challenge - COVID-19 - Evenementen update #3


Wat kan wanneer? Een vraag die iedereen bezig houdt in Corona-tijd. Zo ook alle Young Solar-liefhebbers. En voor hen hebben we goed nieuws! Een vooruitblik:

Oktober 2020: Het is definitief: samen met het team van de NK Zonnebootrace uit Akkrum gaan we in oktober een race organiseren. Natuurlijk hangt dit af van hoe Covid-19 en de regels zich ontwikkelen, maar wij zijn positief ingesteld! Dus ga net als wij achter de schermen door met het werken aan je boot!
 
Voorjaar 2021: Natuurlijk kijken we uit naar de Young Solar Challenge in 2021!
 
Voorjaar 2022: Dit wordt hét jaar waarbij we met z’n allen de Friese Elfstedentocht gaan varen! En dit geheel op de kracht van de zon! Een poosje terug werden wij getipt over een uitdaging die een stel ervaren studenten zichzelf hadden gesteld: zij gaan in juli van dit jaar op eigen initiatief met drie van hun eigen Young Solar boten de Elfstedentocht varen. Vanwege de regelgeving van de Rijksoverheid mogen er geen evenementen georganiseerd worden, dus moet de rest van jullie nog even wachten tot 2022. Wel steunen wij hen en kunnen in de tussentijd data verzamelen waar de deelnemers van 2022 straks profijt van hebben. Jullie kunnen de teams digitaal aan moedigen, dus kom niet naar ze toe vanwege de regelgeving. We houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte via de social media kanalen. De Elfstedentocht is namelijk niet zomaar een route. Het kan een barre tocht worden, ook al schijnt de zon. 😊
 
 
 Terug naar overzicht

12 June 2020