Young Solar Challenge - COVID-19 - Evenementen update #1


Hallo deelnemers, vrijwilligers en docenten, geïnteresseerden van de Young Solar Challenge,

We hopen dat iedereen veilig en gezond is, terwijl we samen deze wereldwijde crisis doorgaan. Nu het nieuws over de crisis zich over de hele wereld blijft ontwikkelen, gaan onze gedachten uit naar degenen die getroffen zijn door de COVID-19-uitbraak en zijn we trots op iedereen die zo hard mogelijk werkt om het virus in te dammen.

Ook de Nederlandse regering probeert met man en macht de verspreiding van het virus onder controle te krijgen en heeft daarom een aantal strenge maatregelen afgekondigd. Daarom hebben wij samen met onze partners besloten de Young Solar Challenge evenementen in Akkrum en Purmerend niet door te laten gaan. 

Het evenement in Honselersdijk staat vooralsnog nog wel op de agenda, maar we weten natuurlijk dat doorgang hiervan voor een heleboel teams, partners en organisatie moeilijk wordt. Zodra we hier meer over weten laten we dat direct weten!

Dus:

22 - 23 mei 2020 Akkrum (geannuleerd)

5 - 6 juni 2020 Purmerend/ De Beemster (geannuleerd)

19 - 20 juni 2020 Honselersdijk (Naaldwijk)

Intussen wensen wij alle teams succes met het leren en overleggen op afstand. Dit zijn geen gemakkelijke tijden, maar we weten ook dat jullie flexibel zijn en open staan voor nieuwe ideeën. 

Bedankt voor jullie begrip en laten we hopen dat we elkaar snel ontmoeten. Blijf in goede gezondheid en succes!

Met zonnige groet, 

Dennis Carton

 

Projectdirecteur

Young Solar Challenge 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

 Terug naar overzicht

25 maart 2020