Eerste wedstrijd in Harlingen is gestreden! Mooi eerste resultaat


Anders dan voorgaande jaren starten we dit raceseizoen van de Young Solar Challenge in Harlingen. In samenwerking met de Maritieme Academie Harlingen wordt de eerste ronde van dit kampioenschap georganiseerd...

In 2019 wordt het Young Solar Challenge kampioenschap afgetrapt in Harlingen.

Anders dan voorgaande jaren starten we dit raceseizoen van de Young Solar Challenge in Harlingen. In samenwerking met de Maritieme Academie Harlingen wordt de eerste ronde van dit kampioenschap georganiseerd en zullen de teams hun eerste krachtmetingen met elkaar kunnen aangaan. Het evenement vindt plaats op 10 en 11 mei 2019. Wil je komen kijken onder het genot van een kopje koffie of thee? Kom dan richting de Fabrieksstraat in Harlingen.

Van 10:30u tot 13:00u gaan we van start met de Endurance race die begint met een hardloopstart in het Harmespark. Wil je dit live volgen? Klik dan hier voor de Track & Trace. Uitslagen van de Endurance vind je hier.

Van 14:00u tot 15:15u vindt de Sprint race plaats vanaf het Harmespark/Zuidoostersingel. Wil je dit live volgen? Klik dan hier voor de Track & Trace. Uitslagen van de Sprint vind je hier.

Lees hier wie de wedstrijd in Harlingen heeft gewonnen.

Om 17:30u vindt de prijsuitreiking plaats op de Maritieme Academie Harlingen.

 Terug naar overzicht

11 mei 2019